Jouw Naambord gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en bestellen makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Bevestigen en Ophangen

Blinde bevestiging van het naambord.
De aluminium naamborden worden standaard geleverd met een kunststof ophangstrip met 2 boorgaten en een industriële plakstrip (meerdere strips bij grotere formaten borden). Hiermee wordt uw naambord stevig bevestigd en hangt het mooi "zwevend" op 10 mm van de muur. Het grote voordeel is dat het beeld op de naamborden niet verstoord wordt door gaten met sierdoppen. Ook bij de plexiglas borden kunt u voor een uitvoering met blinde bevestiging kiezen.

Bevestiging op raam.
In sommige gevallen kunt u niet in de muur boren, dan zou u het bijvoorbeeld op een raam kunnen bevestigen. Hiervoor kunnen we een set zuignappen meeleveren.

Zakelijke gebruikers behouden keuze.
In sommige gevallen zult u toch voor de bevestiging met gaten en schroeven willen kiezen, bijvoorbeeld wanneer het bord op een drukke publieke plaats komt te hangen. Voor bedrijfsborden blijft er de mogelijkheid om voor de bevestigingsset met gaten te kiezen.

Heeft dit geholpen?
Gratis ontwerp U ontvangt altijd eerst een gratis vrijblijvend ontwerp per email.
Eerst een ontwerp, dan pas betalen U betaalt pas nadat u het ontwerp dat u per email krijgt heeft goedgekeurd.
Gratis verzending Binnen Nederland is de verzending gratis, voor andere landen wordt een toeslag berekend op basis van PostNL tarieven.

jouwnaambord.nl is een onderdeel van
michelpouliwebshops.nl

  • de Fok 9 | 1742 PC Schagen
  • 0224 227013
  • KvK: 37114003
  • BTW: NL049136586B01
Indien u vragen hebt over bestellingen, kunt u ons tijdens openingstijden bereiken op: 0224 227013 of stuur een email naar:

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30u tot 17.00u
100% van onze klanten beveelt ons aan met een 9.5 als cijfer op basis van 1465 reviews.
keyboard_arrow_up