Bevestigen en ophangen van uw naambordje

Ik heb geen mogelijkheid om mijn naambordje vast te schroeven, is er een andere bevestigingsmethode?

Blinde bevestiging van het naambord.De aluminium naamborden worden standaard geleverd met een kunststof ophangstrip met 2 boorgaten en een industriële…

Blinde bevestiging van het naambord.
De aluminium naamborden worden standaard geleverd met een kunststof ophangstrip met 2 boorgaten en een industriële plakstrip (meerdere strips bij grotere formaten borden). Hiermee wordt uw naambord stevig bevestigd en hangt het mooi "zwevend" op 10 mm van de muur. Het grote voordeel is dat het beeld op de naamborden niet verstoord wordt door gaten met sierdoppen. Ook bij de plexiglas borden kunt u voor een uitvoering met blinde bevestiging kiezen.

Bevestiging op raam.
In sommige gevallen kunt u niet in de muur boren, dan zou u het bijvoorbeeld op een raam kunnen bevestigen. Hiervoor kunnen we een set zuignappen meeleveren.

Zakelijke gebruikers behouden keuze.
In sommige gevallen zult u toch voor de bevestiging met gaten en schroeven willen kiezen, bijvoorbeeld wanneer het bord op een drukke publieke plaats komt te hangen. Voor bedrijfsborden blijft er de mogelijkheid om voor de bevestigingsset met gaten te kiezen.

3044 bekeken

Pas bekeken

Gratis verzending binnen Nederland
Bevestigingsmateriaal meegeleverd