Jouw Naambord gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en bestellen makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

1814 reviews op Kiyoh
Webshop keurmerk
Gratis ontwerp van uw naambord
Gratis verzending binnen Nederland
Bevestigingsmateriaal meegeleverd

Naambordjes plexiglas / acrylaat

De naambordjes plexiglas van Jouwnaambord.nl hebben veel ontwerpen waar u uit kunt kiezen. De bordjes zijn alleen voor Jouw Naambord ontworpen. U hebt keuze uit veel standaard formaten.

Bedrukte bordjes

Aan de achterkant van het doorzichtige plexiglas komt een weerbestendige witte film. Hierop wordt eerst het ontwerp geprint. Daarna zit deze dus "opgesloten" tussen film en plaat. Hierdoor is het bord heel weerbestendig omdat er geen vocht meer bij de bedrukking kan komen.

Doorzichtige bordjes

Transparante plexiglas naambordjes waarbij de naam en huisnummer in het plexiglas worden gefreesd en daarna met kleur ingelakt. De doorzichtige plexiglas bordjes zijn het beste leesbaar op een lichte muur. Bij een niet witte muur raden wij aan te kiezen voor een bedrukt plexiglas bord met witte achterkant.

Op zoek naar een ander naambordje? U vindt ze hier.

Indien u vragen hebt over bestellingen, kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op: 0224 227013 of stuur een email naar: . Of gebruik onze livechat.

keyboard_arrow_up