Maak uw naambordje opvallend en uniek.

Een heel bijzonder naambordje.

Kunst aan de muur is bereikbaar voor iedereen, maar toch is er vaak een drempel om te kiezen voor een echt schilderij in plaats van goedkope massa reproducties. Mensen komen niet zo snel in contact met echte kunst omdat je daarvoor meestal naar een galerie of kunstmarkt moet gaan.

 

Kunstenaars en hun werk.

Om u op een andere manier met kunst kennis te laten maken introduceert jouwnaambord.nl Kunst als naambord. Gevarieerde kunstenaars stelden enkele (partiële) kunstwerken beschikbaar voor gebruik op naamborden. Op deze manier maakt u kennis met hun werk en krijgt u een uniek naambord aan uw deur. Een ludieke manier om te ontdekken dat kunst niet ingewikkeld en onbetaalbaar hoeft te zijn.

Dit naambordje wordt gemaakt van 1,5 mm dik aluminium, aluprint of plexilgas. Deze materialen zijn standaard weerbestending en daarom geschikt voor zowel buiten als binnen. Bij jouwnaambord.nl krijgt een aluminium naambord ook nog zonder extra kosten een beschermende UV coating voor een extra lange levensduur. Uw naambord wordt compleet geleverd met bevestigingsmateriaal.

aluminium
aluminium zijaanzicht
aluprint wit
aluprint zijaanzicht
Gratis verzending binnen Nederland
Bevestigingsmateriaal meegeleverd