Jouw Naambord gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en bestellen makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Image

Makelaarscadeau bij overdracht.

Als makelaar is het vaak gebruikelijk om bij of na de sleuteloverdracht een klein presentje aan de nieuwe huiseigenaren te geven. Meestal is dat in de vorm van een bloemetje. Wellicht is het leuk om uw klant te verrassen met een wel heel bruikbaar cadeau: een gepersonaliseerd naambordje of huisnummer. Dit bordje (20 x 10 cm of 15 x 15 cm) wordt voorzien van de namen van de nieuwe bewoner(s) en/of het huisnummer. Daarnaast kunt u uw logo en tekst mee laten drukken als extra reclame. Bijv. "aangeboden door van der Steen makelaars".

Bordjes worden geleverd met blind bevestigingsmateriaal. Bij afname van minimaal 5 stuks (met verschillende namen) is de prijs € 15.62 excl. BTW. Gratis verzending.

Meer weten?

Makelaarscadeau

Als u meer informatie wilt, kunt u dit formulier invullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Gratis ontwerp U ontvangt altijd eerst een gratis vrijblijvend ontwerp per email.
Eerst een ontwerp, dan pas betalen U betaalt pas nadat u het ontwerp dat u per email krijgt heeft goedgekeurd.
Gratis verzending Binnen Nederland is de verzending gratis, voor andere landen wordt een toeslag berekend op basis van PostNL tarieven.

jouwnaambord.nl is een onderdeel van
michelpouliwebshops.nl

  • de Fok 9 | 1742 PC Schagen
  • 0224 227013
  • KvK: 37114003
  • BTW: NL049136586B01
Indien u vragen hebt over bestellingen, kunt u ons tijdens openingstijden bereiken op: 0224 227013 of stuur een email naar:

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30u tot 17.00u
100% van onze klanten beveelt ons aan met een 9.5 als cijfer op basis van 1467 reviews.
keyboard_arrow_up