1547 reviews op Kiyoh
Webshop keurmerk
Image

Makelaarscadeau bij overdracht.

Als makelaar is het vaak gebruikelijk om bij of na de sleuteloverdracht een klein presentje aan de nieuwe huiseigenaren te geven. Meestal is dat in de vorm van een bloemetje. Wellicht is het leuk om uw klant te verrassen met een wel heel bruikbaar cadeau: een gepersonaliseerd naambordje of huisnummer. Dit bordje (20 x 10 cm of 15 x 15 cm) wordt voorzien van de namen van de nieuwe bewoner(s) en/of het huisnummer. Daarnaast kunt u uw logo en tekst mee laten drukken als extra reclame. Bijv. "aangeboden door van der Steen makelaars".

Bordjes worden geleverd met blind bevestigingsmateriaal. Bij afname van minimaal 5 stuks (met verschillende namen) is de prijs € 15.62 excl. BTW. Gratis verzending.

Meer weten?

Makelaarscadeau

Als u meer informatie wilt, kunt u dit formulier invullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Indien u vragen hebt over bestellingen, kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op: 0224 227013 of stuur een email naar: . Of gebruik onze livechat.

keyboard_arrow_up

Jouw Naambord gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en bestellen makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.