Image

Luxueus en opvallend: een bordje van glanzend messing met een sierlijk lettertype voor extra glamour.

Als u op zoek bent naar een naambordje dat opvalt en een vleugje luxe toevoegt aan uw voordeur, overweeg dan een bordje van glanzend messing. Dit materiaal heeft een mooie glans en kan goed tegen verschillende weersomstandigheden. Kies voor een sierlijk lettertype om het bordje extra glamour te geven. Dit is een perfecte optie voor mensen die houden van een klassieke en elegante uitstraling.


Messing naambordjes met tekst gefreesd en ingelakt.

Jouwnaambord.nl levert naambordjes van 2 mm dik messing. De tekst wordt gefreesd en handmatig met zwarte verf ingelakt. Deze naambordjes zijn te krijgen in 5 formaten variërend van 10 x 15 cm t/m 30 x 20 cm, staand, vierkant of liggend. Een messing naambordje wordt op de muur vastgemaakt met een onzichtbare bevestigingsstrip of met messing sierdoppen (naar keuze). Bedrijfsnaamborden messing kunnen op elk gewenst formaat gemaakt worden. Prijzen op aanvraag.

Eigenschappen messing naambordjes.

Messing is een legering van koper en zink waardoor het materiaal een goudgele kleur heeft. Messing is bestand tegen corosie en heeft de eigenschap (zonder onderhoud) donkerbruin te verkleuren door blootstelling aan de buitenlucht. Voor onze messing naamplaten wordt MS58 legering gebruikt, hoogglans gepolijst.

Op zoek naar een ander naambordje? U vindt ze hier.

Voordelen

  • Weerbestendig
  • Hooglanzend goudkleurig
  • Zeer luxe uitstraling

Nadelen

  • Vergt onderhoud, regelmatig poetsen
  • Beperkter aantal lettertypen mogelijk
messing
aluminium zijaanzicht

Pas bekeken

Gratis verzending binnen Nederland
Bevestigingsmateriaal meegeleverd