Jouw Naambord gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en bestellen makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

1510 reviews op Kiyoh
Webshop keurmerk

De wit aluminium naamborden worden optioneel voorzien van een speciale extra beschermlaag.

Aluminium naamborden die worden geproduceerd met sublimatietechniek hebben een goede bescherming tegen verkleuringen zolang ze niet worden blootgesteld aan direct zonlicht. Elk product verkleurd (ook al wordt er wel eens een andere suggestie gewekt), maar de snelheid waarmee dit gebeurd is afhankelijk van heel veel faktoren. Om er voor te zorgen dat het bord heel lang meegaat zonder noemenswaardige verkleuring, biedt Jouw Naambord de mogelijkheid om uw aluminium naambord te voorzien van een unieke UV coating*. Deze coating is speciaal ontwikkeld na jaren van experimenteren en onderzoek (o.a. op verkleuring in direct zonlicht met testen in California, USA).

 

Duurzaam

De naamborden zijn met deze coating duurzaam, krasvast, licht- en weerbestendig. Deze aluminium naamborden beantwoorden daarmee aan de hoogste visuele en duurzaamheids eisen.

 

Levertijd

Omdat de coating door een extern bedrijf wordt aangebracht, is de levertijd met UV coating 10 - 15 werkdagen. Een bord zonder UV coating heeft een levertijd van 5 werkdagen.


*Deze coating wordt alleen aangebracht op naamborden van Jouw Naambord, als enige in Nederland!

jouwnaambord.nl is een onderdeel van
michelpouliwebshops.nl

  • de Fok 9 | 1742 PC Schagen
  • 0224 227013
  • KvK: 37114003
  • BTW: NL001175960B06
Indien u vragen hebt over bestellingen, kunt u ons tijdens openingstijden bereiken op: 0224 227013 of stuur een email naar:

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30u tot 17.00u
keyboard_arrow_up