Jouw Naambord gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en bestellen makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

1762 reviews op Kiyoh
Webshop keurmerk
Gratis ontwerp van uw naambord
Gratis verzending binnen Nederland
Bevestigingsmateriaal meegeleverd

De wit aluminium naamborden worden altijd voorzien van een extra beschermlaag.

Aluminium naamborden die worden geproduceerd met sublimatietechniek hebben een goede bescherming tegen verkleuringen zolang ze niet worden blootgesteld aan direct zonlicht. Elk product verkleurd (ook al wordt er wel eens een andere suggestie gewekt), maar de snelheid waarmee dit gebeurd is afhankelijk van heel veel faktoren. Om er voor te zorgen dat het bord heel lang meegaat zonder noemenswaardige verkleuring, wordt uw aluminium naambord voorzien van een extra UV coating*. Deze coating is speciaal ontwikkeld na jaren van experimenteren en onderzoek (o.a. op verkleuring in direct zonlicht met testen in California, USA).

Duurzaam

De naamborden zijn met deze coating duurzaam, krasvast, licht- en weerbestendig. Deze aluminium naamborden beantwoorden daarmee aan de hoogste visuele en duurzaamheids eisen.

Levertijd

Omdat de coating door een extern bedrijf wordt aangebracht, is de levertijd met UV coating 10 - 15 werkdagen.


*Deze coating wordt alleen aangebracht op naamborden van Jouw Naambord, als enige in Nederland!

Indien u vragen hebt over bestellingen, kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op: 0224 227013 of stuur een email naar: . Of gebruik onze livechat.

keyboard_arrow_up