9.2 van 10 De waardering van 9.2 is gebaseerd op 1355 reviews bij Kiyoh.
Webshop keurmerk

Speciale toplaag met UV coating

De aluminium naamborden worden optioneel voorzien van een speciale extra beschermlaag.

Aluminium naamborden die worden geproduceerd met sublimatietechniek hebben een goede bescherming tegen verkleuringen zolang ze niet worden blootgesteld aan direct zonlicht. Elk product verkleurd (ook al wordt er wel eens een andere suggestie gewekt), maar de snelheid waarmee dit gebeurd is afhankelijk van heel veel faktoren. Om er voor te zorgen dat het bord heel lang meegaat zonder noemenswaardige verkleuring, biedt Jouw Naambord de mogelijkheid om uw aluminium naambord te voorzien van een unieke UV coating*. Deze coating is speciaal ontwikkeld na jaren van experimenteren en onderzoek (o.a. op verkleuring in direct zonlicht met testen in California, USA).

 

Duurzaam

De naamborden zijn met deze coating duurzaam, krasvast, licht- en weerbestendig. Deze aluminium naamborden beantwoorden daarmee aan de hoogste visuele en duurzaamheids eisen.

 

Levertijd

Omdat de coating door een extern bedrijf wordt aangebracht, is de levertijd met UV coating 10 - 15 werkdagen. Een bord zonder UV coating heeft een levertijd van 5 werkdagen.


*Deze coating wordt alleen aangebracht op naamborden van Jouw Naambord, als enige in Nederland!

Gratis ontwerp U ontvangt altijd eerst een gratis vrijblijvend ontwerp per email.
Betalen U betaalt pas nadat u het ontwerp dat u per email krijgt heeft goedgekeurd.
Gratis verzending Binnen Nederland is de verzending gratis, voor andere landen wordt een toeslag berekend op basis van PostNL tarieven.
Jouw naambord werkt samen met:
Image
Image
Image
keyboard_arrow_up