Jouw Naambord gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en bestellen makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

1762 reviews op Kiyoh
Webshop keurmerk
Gratis ontwerp van uw naambord
Gratis verzending binnen Nederland
Bevestigingsmateriaal meegeleverd

Lopende bestelling

Vragen

Kijk ook op veelgestelde vragen. Wanneer u vragen hebt over bestellingen via deze website,ga dan naar het online contactformulier.Uw vraag wordt uiterlijk binnen 1 werkdag beantwoord.Bestellingen via de website worden afgehandeld volgens de verkoopvoorwaarden en het privacy beleid.

Uw account

Gegevens

Uw klantgegevens, uw bestelhistorie en actuele bestelstatus,kunt eenvoudig en direct zien en wijzigen door in te loggen via mijn account.

Herroepingsrecht

Gepersonaliseerde producten

Alle naamborden worden op maat (per stuk) en speciaal voor u gemaakt. Hierdoor is het niet mogelijk om uw bestelling te retourneren. Als de bestelling niet goed uitgevoerd is vernemen wij dat graag via het contactformulier. We zoeken dan naar een oplossing.

Bedrijfsgegevens

Algemeen

Jouw Naambord is een handelsnaam van Michel Pouli Webshops

Adresgegevens

Jouw Naambord de Fok 9 1742 PC Schagen
Meer dan 200 naambordmodellen in onze showroom.
KVK Alkmaar 37114003BTW nr. NL001175960B06

Betaalgegevens

Bankrelatie: KNAB
Rekeningnummer NL60KNAB0258688319 t.n.v. Michel Pouli Webshops, Schagen
BIC: KNABNL2H

Levertijden

Levertijd

De levertijd is afhankelijk van het gekozen product en wordt op de productpagina weergegeven. Indien u een een bord met spoed nodig hebt kunt u het beste voorafgaand contact opnemen.

Indien u vragen hebt over bestellingen, kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op: 0224 227013 of stuur een email naar: . Of gebruik onze livechat.

keyboard_arrow_up