Unieke service

gratis ontwerp naambordjes

Grafisch vormgever maakt gratis ontwerp

Uit de reacties van onze klanten komt naar voren dat men zeer tevreden is over de kwaliteit en het ontwerp van het door hen bestelde naambord.

In plaats van dat u zelf online moet gaan ontwerpen, krijgt u bij jouwnaambord.nl een vrijblijvend ontwerp van uw naambordje, gemaakt door vakmensen. De wensen die u aangeeft onder opmerkingen worden voor u verwerkt in een ontwerp. Deze service is geheel gratis!

Hoe krijg ik een gratis ontwerp?

U plaatst uw bestelling onder voorbehoud. Bij de keuze voor de betalingsmethode kiest u voor "eerst een gratis ontwerp". U doorloopt het gehele bestelproces en ontvangt daarna binnen 24 uur een gratis naambordontwerp per email. Pas wanneer u akkoord gaat met dit ontwerp wordt uw bestelling definitief.

Bestelling annuleren.

Als u niet tevreden bent met het ontwerp, kunt u een aanpassing aanvragen (max 2x gratis) of u kunt uw bestelling kosteloos annuleren.

Bord eerst in het echt zien?

Wilt u eerst een zien hoe het bord er in het echt uitziet? U bent altijd van harte welkom in de showroom / studio van jouwnaambord.nl in Schoonrewoerd. Uiteraard kunt u niet elk mogelijk bord zien, maar er hangt in ieder geval een diverse collectie.

Pas bekeken

Gratis verzending binnen Nederland
Bevestigingsmateriaal meegeleverd