Unieke service

gratis ontwerp naambordjes

Grafisch vormgever maakt gratis ontwerp

Uit de reacties van onze klanten komt naar voren dat men zeer tevreden is over de kwaliteit en het ontwerp van het door hen bestelde naambord.

In plaats van dat u zelf online moet gaan ontwerpen krijgt u bij jouwnaambord.nl een vrijblijvend ontwerp van uw naambordje, gemaakt door een grafisch vormgever. De wensen die u aangeeft onder opmerkingen worden voor u verwerkt in een ontwerp. Deze service is geheel gratis!

Hoe krijg ik een gratis ontwerp?

U plaatst uw bestelling onder voorbehoud. Bij de keuze voor de betalingsmethode kiest u voor "eerst een gratis ontwerp". U doorloopt het gehele bestelproces en ontvangt daarna binnen 4 uur een gratis naambordontwerp per email (op werkdagen tot 18:00 uur). Pas wanneer u akkoord gaat met dit ontwerp wordt uw bestelling definitief.

Bestelling annuleren.

Als u niet tevreden bent met het ontwerp, kunt u een aanpassing aanvragen (max 2x gratis) of u kunt uw bestelling kosteloos annuleren.

Bord eerst in het echt zien?

Wilt u eerst een zien hoe het bord er in het echt uitziet? U bent altijd van harte welkom in de showroom / studio van jouwnaambord.nl aan de Fok 9 in Schagen. Uiteraard kunt u niet elk mogelijk bord zien, maar er hangt in ieder geval een uitgebreide collectie van zo'n 200 borden in alle beschikbare materialen en mogelijkheden. De koffie staat klaar!

Pas bekeken

Gratis verzending binnen Nederland
Bevestigingsmateriaal meegeleverd