Michel Pouli, eigenaar jouwnaambord.nl

Even voorstellen

Hallo! Mijn naam is Michel Pouli, oprichter en eigenaar van jouwnaambord.nl.

In 2010 heb ik besloten mijn toenmalige baan als creative director bij een stationary uitgeverij op te zeggen en een eigen bedrijf te beginnen. Vooral om meer vrijheid te hebben in mijn eigen inzichten en visie op ondernemen zelf in te kunnen vullen. De keuze voor een bedrijf in naamborden is vooral ingegeven door de grote diversiteit aan materialen die hierbij gebruikt word. Dat maakt dit vak bijzonder boeiend omdat elk materiaal zijn eigen specifieke eigenschappen en uitstraling heeft. 

Ervaring.

Mijn ervaring (inmiddels meer dan 40 jaar) heb ik opgedaan tijdens mijn vroegere werkzaamheden voor Sporthuis Centrum (het huidige Center Parcs) en later als production manager en art director.
 

Ik help klanten bij het vinden van een passend naambord.

Voor mij staat voorop dat u een wauw gevoel moet krijgen als u het door ons gemaakte naambord ontvangt. Kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid zijn waarden waar ik veel aandacht aan besteed en dit is ook waar jouwnaambord.nl voor staat. Een bord moet de juiste uitstraling hebben, of dat nou een naambordje naast uw voordeur is of één of meerdere grote bedrijfsborden bij uw pand. Dat is ook de reden dat u altijd eerst een vrijblijvend ontwerp per mail krijgt toegestuurd. Pas wanneer u helemaal tevreden bent over het ontwerp kunnen we de productie starten.

Advies op maat direct van de maker.

Ik heb in de loop der jaren heel veel borden voor particulieren én bedrijven mogen maken. Voor particulieren kan dat een bord uit de zeer ruime collectie zijn, of een bord speciaal voor u op maat gemaakt. Voor bedrijven varieert dat van een enkel bordje voor een plaatselijke ondernemer tot grote oplagen voor overheid, universiteiten en ondernemingen. Het voordeel voor u als klant is dat u werkt met korte lijnen en dus snel gericht advies krijgt. Overleg verloopt altijd via mij persoonlijk.

Pas bekeken

Gratis verzending binnen Nederland
Bevestigingsmateriaal meegeleverd