Michel Pouli, eigenaar jouwnaambord.nl

Hallo, ik ben Michel Pouli, bordencreateur.

In april 2010 heb ik besloten mijn baan als creative director bij een stationary uitgeverij op te zeggen en voor mijzelf te beginnen. Om meer vrijheid te hebben in mijn eigen werkwijze en om mijn visie op ondernemen zelf in te kunnen vullen. De keuze voor naamborden is vooral ingegeven door de grote diversiteit aan materialen die hierbij gebruikt word. Dat maakt dit vak extra boeiend omdat elk materiaal zijn eigen specifieke eigenschappen heeft. 

Ervaring.

Mijn ervaring (inmiddels meer dan 40 jaar) heb ik opgedaan tijdens mijn vroege werkzaamheden voor Sporthuis Centrum (het huidige Center Parcs) en later als production manager en art director.
 

Ik help klanten bij het vinden van een passend naambord.

Voor mij staat voorop dat u een wauw gevoel moet krijgen als u het door mij gemaakte naambord ontvangt. Kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid zijn waarden waar ik veel aandacht aan besteed en dit is ook waar jouwnaambord.nl voor staat. Een bord moet de juiste uitstraling hebben, of dat nou een naambordje naast uw voordeur is of een groot bedrijfsbord bij uw pand. Dat is ook de reden dat u altijd eerst een vrijblijvend ontwerp per mail krijgt toegestuurd. Pas wanneer u tevreden bent over het ontwerp kunnen we de productie starten. En als we samen niet tot een ontwerp komen waar u een goed gevoel bij hebt, geen probleem. Dan laat ik uw aanvraag gewoon vervallen.
 

Advies op maat direct van de maker.

Ik heb in de loop der jaren heel veel borden voor particulieren én bedrijven mogen maken. Voor particulieren kan dat een bord uit de zeer ruime collectie zijn, of een bord speciaal voor u op maat gemaakt. Voor bedrijven varieert dat van een enkel bordje voor een plaatselijke ondernemer tot grote oplagen voor overheid, universiteiten en ondernemingen. Het voordeel voor u als klant is dat u werkt met korte lijnen en dus snel gericht advies krijgt. Overleg verloopt ook altijd via mij.
Gratis ontwerp van uw naambord
Gratis verzending binnen Nederland
Bevestigingsmateriaal meegeleverd