Image

Naambordjes van hout uit boomstam

Naambordje hout met lasergravure.

Op zoek naar een houten naambordje? In onze collectie vindt u het populaire houten boomstam naambord. Dit bord wordt lasergeraveerd, waarbij de tekst in het bord wordt gebrand. De formaten vanaf 25 x 11 cm hebben standaard een laklaag voor extra bescherming.

Natuurproduct.

Houten naambordjes zijn een typisch natuurproduct. Dit betekent dat vorm en uitstraling door weersinvloeden beinvloed worden. Hang een houten naambordje niet in direct zonlicht om ernstige verkleuring en scheuren te voorkomen. Wanneer het bord toch direct zonlicht krijgt kunt u het bord het beste regelmatig voorzien van een nieuwe laklaag ter bescherming.

Op zoek naar een ander naambordje? U vindt ze hier.

Graveren

Bij de boomstam naambordjes wordt het hout met de laser gegraveerd. Hierdoor krijgt het gegraveerde gedeelte een mooie donkere kleur. De bordjes kunnen het beste regelmatig van een laklaag voorzien worden om de levensduur te verlengen. Omdat het om een natuurproduct gaat kunnen kleurverschillen en maatverschillen voorkomen.

Ontwerp

Net als bij alle andere borden krijgt u eerst een ontwerp per email voor goedkeuring. We proberen het ontwerp zo "echt" mogelijk te presenteren, zodat u een goede indruk krijgt van het te leveren bord.

Gratis verzending binnen Nederland
Bevestigingsmateriaal meegeleverd