Image

Tips om uw naambordje te onderhouden.

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw nieuwe naambord. Hierbij enkele tips voor het schoonhouden van uw bord.

Aluminium naambordjes

Uw aluminium naambord houdt u makkelijk schoon met water en een mild schoonmaakmiddel. Door de speciale UV coating is het schoonmaken zeer eenvoudig.

naambordjes rvs

RVS naambordjes

Rvs borden kunt u het beste onderhouden met siliconenspray of sla-olie. Wanneer het bord erg vies is, deze eerst schoonmaken met water en een schoonmaakmiddel. Daarna goed droogmaken en weer insmeren met siliconenspray of sla-olie.

naambordjes plexiglas

Plexiglas naambordjes

Uw plexiglas naambord voorzichtig afnemen met een zachte spons met veel water en een mild, niet schurend schoonmaakmiddel. Afspoelen met schoon water.

naambordjes leisteen

Leisteen naambordjes

Uw leisteen naambord houdt u makkelijk schoon met water en een mild schoonmaakmiddel.

naambordjes messing

Naambordjes messing

Messing is een koperlegering en heeft de eigenschap om bruin te verkleuren in daglicht. U kunt uw messing bord weer mooi en in nieuwstaat krijgen met een koperpoetsmiddel (bijv. Brasso). Lees de aanwijzingen op het poestmiddel.

naambordjes emaille

Emaille naambordjes

Uw emaille naambord houdt u makkelijk schoon met water en een mild schoonmaakmiddel.

Naambordjes hardsteen

Uw hardstenen naambord kunt u met een droge zachte borstel schoonmaken en eventueel met wat water.

naambordjes hout

Hout boomstam naambordjes

Hout is een natuurproduct en is dus gevoelig voor veroudering. Om een houten bord zo goed mogelijk te beschermen kunt u het beste het bord 1 x per jaar voorzien van een nieuwe (transparante) laklaag.

Pas bekeken

Gratis verzending binnen Nederland
Bevestigingsmateriaal meegeleverd