Jouw Naambord gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en bestellen makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Marilyn-van-Raaij-aan-de-ezel_129_Mailable300x300.jpg

Marilyn van Raaij, Zwolle

Marilyn van Raaij is een Zwolse kunstenares die zich als autodidact pur sang, niet laat leiden door regeltjes.

 

Ze maakt gepassioneerde kunst met veel kleur en vrolijke vormen.

Marilyn heeft als de doel de wereld een stukje vrolijker te maken met haar kunst. Ze heeft zich een bijzondere techniek aangemeten die je verder niet ziet. Dit maakt dat zij een unieke eigen stijl heeft. Met haar eigen manier creëert ze een 3D effect waardoor kleuren en vormen een eigen leven gaan leiden.

Ondanks dat Marilyn nog maar 5 jaar actief is in de kunst, heeft ze zich met haar unieke stijl weten te manifesteren in de kunstwereld. Meerdere kunstprojecten waar ze voor gevraagd is zoals een zeehond-beeld beschilderen in Pieterburen, deelname aan The Bulldog Parade, het beschilderen van een auto etc. Haar kunst is dan ook inmiddels wereldwijd te bewonderen. Natuurlijk in Nederland, maar ook Spanje, Parijs, Kroatië, Kopenhagen, Stockholm en London zijn aan de lijst toegevoegd.

Marilyn schildert niet alleen haar eigen creaties maar werkt ook in opdracht en behalve schilderijen, verfraait ze ook menig object, alles is bespreekbaar.

Marilyn van Raaij / Moderne Kunst

 

 

Bekijk het originele werk op de website van Marilyn

Gratis ontwerp U ontvangt altijd eerst een gratis vrijblijvend ontwerp per email.
Eerst een ontwerp, dan pas betalen U betaalt pas nadat u het ontwerp dat u per email krijgt heeft goedgekeurd.
Gratis verzending Binnen Nederland is de verzending gratis, voor andere landen wordt een toeslag berekend op basis van PostNL tarieven.

jouwnaambord.nl is een onderdeel van
michelpouliwebshops.nl

  • de Fok 9 | 1742 PC Schagen
  • 0224 227013
  • KvK: 37114003
  • BTW: NL049136586B01
Indien u vragen hebt over bestellingen, kunt u ons tijdens openingstijden bereiken op: 0224 227013 of stuur een email naar:

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 8.30u tot 17.00u
100% van onze klanten beveelt ons aan met een 9.5 als cijfer op basis van 1452 reviews.
keyboard_arrow_up