Hallo Kunstschilder!

U hebt het idee gelezen en hebt geklikt voor meer informatie.
Ik stel het erg op prijs dat u de moeite neemt om u wat meer in dit idee te verdiepen. U wilt dus graag uw kunst meer onder de mensen brengen en het concept van uw kunst als naambord spreekt u aan. Dat is een goed idee! Voorwaarde voor deelname is dat uw werk een professionele uitstraling heeft en de ter beschikking gestelde bestanden voldoen aan de kwaliteitseisen.

U wilt uw schilderij (of een uitsnede daarvan) beschikbaar stellen.
In principe is het niet van belang of u van uw schilderij het gehele beeld of een uitsnede vrijgeeft. Het gaat er ten slotte om dat men uw werk gaat zien en uitkiezen! Het beeld dat u ter beschikking stelt wordt uitsluitend gebruikt om een naambord te maken met een maximale afmeting van 30 x 20 cm. U geeft toestemming om dit beeld daarvoor te gebruiken en om voorbeelden op de website te plaatsen. De layout van de namen en het huisnummer wordt door mij bepaald, omdat het onmogelijk is om daar iedere keer over te corresponderen. Al deze zaken worden vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst.

What's in it for me?
Voor elk verkocht bord van uw schilderij ontvangt u een vaste vergoeding. Bovendien wordt er van elke kunstenaar een aparte collectie aangemaakt. Bij deze collectie hebt u de mogelijkheid een korte bio te plaatsen. Daarnaast komt er bij elk ontwerp een link naar uw eigen website te staan, waarbij u de mogelijkheid hebt om het origineel van het schilderij voor verkoop aan te bieden. Al met al een behoorlijk stuk reclame en een mooie mogelijkheid uw kunst via populaire weg te verkopen.

Indien uw interesse gewekt is kunt u contact met mij opnemen.

Michel Pouli.

download leaflet:

pdf icon

Pas bekeken

Gratis verzending binnen Nederland
Bevestigingsmateriaal meegeleverd