Kunst bereikbaar voor iedereen...

 

Een heel bijzonder naambordje.
Kunst aan de muur is bereikbaar voor iedereen, maar toch is er vaak een drempel om te kiezen voor een echt schilderij in plaats van goedkope massareproducties. Mensen komen niet zo snel in contact met echte kunst omdat je daarvoor meestal naar een galerie of kunstmarkt moet gaan.

Kunstenaars en hun werk.
Om u op een andere manier met kunst kennis te laten maken introduceert jouwnaambord.nl nu Kunst als naambord. Gevarieerde kunstenaars stellen enkele (partiële) kunstwerken beschikbaar voor gebruik op naamborden. Op deze manier maakt u kennis met hun werk en krijgt u een uniek naambord aan uw deur. Een ludieke manier om te ontdekken dat kunst niet ingewikkeld en onbetaalbaar hoeft te zijn.


Mogelijkheid tot aankoop van het originele kunstwerk.

Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat u het kunstwerk dat u voor een naambord(je) hebt uitgezocht zo mooi vindt, dat u het origineel best aan de muur zou willen hangen. Dat kan! Bij elk naambord uit de kunstcollectie staat een link naar het originele doek van de kunstenaar en kunt u zien of het doek nog beschikbaar is voor aankoop.
U kunt hiervoor rechtstreeks contact opnemen met de betreffende kunstenaar.

Bent u Kunstenaar en wilt u meedoen aan ons partnerprogramma?
Als kunstenaar wilt u natuurlijk dat uw werk bij een zo groot mogelijk publiek bekend wordt. Via het partnerpogramma van jouwnaambord.nl kunt u op een leuke en veilige manier uw werk onder de aandacht van een groot publiek brengen. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Pas bekeken

Gratis verzending binnen Nederland
Bevestigingsmateriaal meegeleverd