Jouw Naambord gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en bestellen makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Kunst aan de muur is bereikbaar voor iedereen, maar toch is er vaak een drempel om te kiezen voor een echt schilderij in plaats van goedkope massareproducties. Mensen komen niet zo snel in contact met echte kunst omdat je daarvoor meestal naar een galerie of kunstmarkt moet gaan.


Kunstenaars en hun werk.
Om u op een andere manier met kunst kennis te laten maken introduceert Jouw Naambord nu Kunst als naambord. Gevarieerde kunstenaars stellen enkele (partiële) kunstwerken beschikbaar voor gebruik op naamborden. Op deze manier maakt u kennis met hun werk en krijgt u een uniek naambord aan uw deur. Een ludieke manier om te ontdekken dat kunst niet ingewikkeld en onbetaalbaar hoeft te zijn.

Mogelijkheid tot aankoop van het originele kunstwerk.

Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat u het kunstwerk dat u voor een naambord(je) hebt uitgezocht zo mooi vindt, dat u het origineel best aan de muur zou willen hangen. Dat kan! Bij elk naambord uit de kunstcollectie staat een link naar het originele doek van de kunstenaar en kunt u zien of het doek nog beschikbaar is voor aankoop.
U kunt hiervoor rechtstreeks contact opnemen met de betreffende kunstenaar.


Bent u Kunstenaar en wilt u meedoen aan ons partnerprogramma?
Als kunstenaar wilt u natuurlijk dat uw werk bij een zo groot mogelijk publiek bekend wordt. Via het partnerpogramma van Jouw Naambord kunt u op een leuke en veilige manier uw werk onder de aandacht van een groot publiek brengen. Klik hier voor meer informatie.

Gratis ontwerp U ontvangt altijd eerst een gratis vrijblijvend ontwerp per email.
Eerst een ontwerp, dan pas betalen U betaalt pas nadat u het ontwerp dat u per email krijgt heeft goedgekeurd.
Gratis verzending Binnen Nederland is de verzending gratis, voor andere landen wordt een toeslag berekend op basis van PostNL tarieven.

jouwnaambord.nl is een onderdeel van
michelpouliwebshops.nl

  • de Fok 9 | 1742 PC Schagen
  • 0224 227013
  • KvK: 37114003
  • BTW: NL049136586B01
Indien u vragen hebt over bestellingen, kunt u ons tijdens openingstijden bereiken op: 0224 227013 of stuur een email naar:

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30u tot 17.00u
100% van onze klanten beveelt ons aan met een 9.5 als cijfer op basis van 1465 reviews.
keyboard_arrow_up