Image

Ouderwetse emaille naambordjes

Traditioneel gemaakt.

Emaille naamborden en emaille huisnummers worden nog traditioneel gemaakt. Ze worden gebakken in een oven op 800 graden. Een emaillelaag heeft verschillende bruikbare eigenschappen:

  • zeer glad (hygiënisch)
  • erg hard
  • onbrandbaar en duurzaam
  • zeer goed bestand tegen inwerking van chemische stoffen
  • bestand tegen verkleuring door uv-straling (hoge kleurvastheid)

Zeer lange levensduur.

Het metaal wordt door de emaillelaag tegen corrosie beschermd. Het geeft een nostalgisch effectOmdat het bord volledig met de hand gemaakt wordt, is er een levertijd van 4 tot 6 weken. Er is ook een collectie emaille horeca borden voor restaurants, snackbars en aanverwante bedrijven. Emaille naamborden zijn zeer weerbestendig en kleurvast tot wel 50 jaar!

Op zoek naar een ander naambordje? U vindt ze hier.

Pas bekeken

Gratis verzending binnen Nederland
Bevestigingsmateriaal meegeleverd