Jouw Naambord gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en bestellen makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

1747 reviews op Kiyoh
Webshop keurmerk

Gratis verzending

Gratis ontwerp van uw naambordje

Bevestigingsmateriaal meegeleverd

naambordjes rvs

Waarom een naambordje van rvs?

Veel mensen hebben graag een naambordje van RVS bij de voordeur. Het is een materiaal met een stoere uitstraling. RVS staat voor Roest Vast Staal, hoewel vaak gedacht wordt Roest Vrij Staal. Dat betekent dat het materiaal dus wel roest tegenhoud, maar niet voorkomt. Jouw Naambord gebruikt RVS 316, de hoogste kwaliteit voor naambordjes. We raden aan om het rvs met regelmaat een beetje vettig te houden. Dat kan met speciale polish, maar ook met gewoon een laagje zonnebloemolie. Woont u dicht bij zee, dan kunt u het beste elke maand uw bordje even invetten. De zoute lucht kan het bordje eerder doen roesten.

RVS bord

Zoekt u een rvs naamplaat voor bij uw voordeur? Laat een vrijblijvend ontwerp maken door onze studio. Omdat wij professionele opmaakprogramma's gebruiken zijn er geen beperkingen zoals bij online editors. Ook is het maken van een goede indeling een vak. Pas als u tevreden bent over het ontwerp, wordt uw bestelling definitief en gaat het bord in productie. Omdat wij de rvs borden maken d.m.v. lasergraveren of frezen en inlakken is onze levertijd wat langer dan bij borden die bijv. met vinylletters worden beplakt. De levensduur is echter vele male langer, dus wel een paar dagen wachten waard.

Naamplaat RVS

De RVS naamborden zijn bij ons altijd vlak. Dit heeft te maken met de manier waarop het geproduceerd wordt. Om een bord te graveren moet het worden ingespannen, dat kan niet met een gebogen bord. Omdat de borden vlak zijn kunnen ze ook gecombineerd worden met bijv. leisteen en plexiglas.

Rvs naamplaat voordeur

Wij leveren RVS naambordjes en RVS-look naambordjes voor uw woning. Een naamplaat van RVS 316 is duurder, omdat dit materiaal duurder is en omdat het gegraveerd wordt. Een RVS-look naamplaat voordeur is veel goedkoper omdat dit geprint wordt, maar ziet eruit als RVS. Het is gemaakt van 3 mm dik aluprint met een geborstelde bovenlaag. Ook aluprint is uitermate geschikt om buiten aan de muur te hangen.

Laser gegraveerd rvs naambord
Onze naambordjes van roestvast staal worden lasergegraveerd. Zij kenmerken zich doordat de tekst of afbeelding altijd een zwarte kleur krijgt. De gravure wordt vast aangebracht met een van de modernste fiberlaser machines. Met deze graveermethode is het bord heel weerbestendig en ook aantrekkelijk geprijsd.

Gefreesd rvs naambord
Om uw rvs bord extra luxe te maken kunnen we uw naam ook verdiept in het bord frezen. Daarna wordt het met de hand ingelakt met een door u gewenste kleur.

Levertijd rvs borden
De levertijd is voor de meeste rvs lasergegraveerde borden 4 - 5 werkdagen. Voor gefreesde borden is dit 7-9 werkdagen na goedkeuring van het ontwerp / voorbeeld. Zoals bij al onze borden krijgt u eerst een ontwerp zonder verdere verplichtingen per email topegestuurd.

Indien u vragen hebt over bestellingen, kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op: 0224 227013 of stuur een email naar: . Of gebruik onze livechat.

keyboard_arrow_up