naambordje voordeur rvs 20 x 15 cm

€ 76.94 (€ 63.59 excl. BTW)
5 5 1 Product
Lettertype voorbeelden

Overzicht lettertypen. Vermeld dit nummer bij " keuze lettertype:"

    Antares snell Bernard-MT-Condensed Broadway Century gothic Futura-Lt-BT Futura-Md-BT Humanst521-BT Kabel-Bk-BT Kabel-Ult-BT Lithograph Lucida-Bright Lucida-Handwriting MarkerFinePoint OzHandicraft-BT Roland Segoe-Script Stencil Tekton-Pro falling-leaves
*
De productietijd is ca. 5 werkdagen.
De productietijd is ca. 3-5 werkdagen.
De productietijd is 5-6 werkdagen.
U ontvangt een vrijblijvend ontwerp van uw naambord per email wanneer u hiervoor gekozen hebt.
(binnen 2 werkdagen).
U hoeft nog niet te betalen.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Review (3)
  • Plaats een review

Op dit RVS naambord wordt laser gegraveerd..

Materiaal

De RVS naamborden van Jouw Naambord zijn gemaakt van RVS 316 kwaliteit. Dit is een zeer hoge kwaliteit RVS waardoor uw naambord lang mooi blijft en ook bestand is tegen zoutcorrosie. Ze kunnen ook zeer eenvoudig worden onderhouden. Wilt u een naambord van hoge kwaliteit, dan is RVS een uitstekende keuze.

Lasergravure

Dit RVS naambord wordt bedrukt door lasergraveren. De geconcentreerde laserstraal verkleurt het oppervlak van het RVS, waardoor een onuitwisbare afbeelding ontstaat. Een lasergravure is bestand tegen extreme omstandigheden, zoals dagelijks steriliseren of afspuiten met hoge druk, en ook tegen het zoute zeewater.

Categorie URL : /naambordjes/rvs-naambordjes
Breedte: 20 cm
Hoogte: 15 cm
Lijst van de reviews:
5 1 4
10-11-2023 01:00
Vakmanschap en topservice. We hebben een geweldig mooi naambordje, dankzij professioneel advies. Heel blij mee. Ook geleverd binnen de toegezegde termijn.
5 1 5
27-03-2023 02:00
Mooi naambord, op maat. Ik kreeg mijn naambord redelijk snel geleverd, het ontwerp was er zelfs heel snel. Wat aanpassingen waren zo gedaan en het naambord is heel mooi!
5 1 5
12-11-2019 11:57
Ik was op zoek naar een rvs naambord voor ons gezin, waar ook het logo op staat van het kantoor aan huis. Ik wilde ook nog blind gemonteerd (geen schroeven in zicht) en dat kon ik nergens vinden in combinatie met laser graveren. Tot ik een mail stuurde aan Michel. Dank voor het mooie naambord. Het is een “plaatje”.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:

Pas bekeken

Image

Een naambordje, ook leuk om te geven!

Is een keuze maken moeilijk?

Als u een naambordje cadeau wilt geven, maar niet zeker weet of uw keuze ook de smaak is van de ontvanger, dan is een cadeaubon wellicht een goed alternatief. Al verkrijgbaar vanaf € 10,00!

Gratis verzending binnen Nederland
Bevestigingsmateriaal meegeleverd