1730 reviews op Kiyoh
Webshop keurmerk
U krijgt ALTIJD eerst een gratis en vrijblijvend ontwerp per e-mail (binnen 4 uur op ma t/m vrij 09:00-17:30).
U betaalt alleen wanneer u akkoord bent met het ontwerp!

naambordje plexiglas & rvs 15 x 20 cm met 3D huisnummer

naambord-plexiglas--rvs-15-x-20-cm-met-3d-huisnummer-gefreesd_1190590675
naambord-plexiglas--rvs-15-x-20-cm-met-3d-huisnummer-gefreesd_1190590675naambordje plexiglas & rvs 15 x 20 cm met 3D huisnummernaambordje plexiglas & rvs 15 x 20 cm met 3D huisnummer
Een zwarte kunststof achterplaat met daarop een driehoekig RVS naambord waarin de namen worden gefreesd. de lux ...Lees meer
€ 114.95 (€ 95.00 excl. BTW)
Gratis verzending.*

4 5 3 Product

Het voorbeeld van uw eigen bord wordt door een grafisch vormgever voor u gemaakt en vrijblijvend per email naar u verzonden!

VOORBEELDEN LETTERTYPEN
*
*
De levertijd is ca. 7-9 werkdagen.

  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Plaats een review

Een zwarte kunststof achterplaat met daarop een driehoekig RVS naambord waarin de namen worden gefreesd.

de lux

Het huisnummer wordt in 3D wit kunstof uitgefreesd en op de zwarte achterplaat gelijmd.

Materiaal

De RVS naamborden van Jouw Naambord zijn gemaakt van RVS 316 kwaliteit. Dit is een zeer hoge kwaliteit RVS waardoor uw naambord lang mooi blijft en ook bestand is tegen zoutcorrosie. Ze kunnen ook zeer eenvoudig worden onderhouden. Wilt u een naambord van hoge kwaliteit, dan is RVS een uitstekende keuze.

Frezen / inlakken

Dit RVS naambord wordt bedrukt door frezen en inlakken. Met een frees wordt het oppervlakte van het RVS weggehaald, waardoor er verdiepte groeven ontstaan. De gegraveerde lijnen worden gevuld met verf in een kleur naar keuze. Daardoor ontstaat contrast met het RVS. Deze RVS borden zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

Merk URL : /naambordjes-RVS
Breedte: 15 mm
Hoogte: 2 mm
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
Image

Een naambordje, ook leuk om te geven!

Is een keuze maken moeilijk?

Als u een naambordje cadeau wilt geven, maar niet zeker weet of uw keuze ook de smaak is van de ontvanger, dan is een cadeaubon wellicht een goed alternatief. Al verkrijgbaar vanaf € 10,00!

Indien u vragen hebt over bestellingen, kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op: 0224 227013 of stuur een email naar: . Of gebruik onze livechat.

keyboard_arrow_up

Jouw Naambord gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en bestellen makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.