van 10 De waardering van is gebaseerd op reviews bij Kiyoh.
Webshop keurmerk
Image

Bent u op zoek naar een uniek persoonlijk naambordje? Wij bieden een assortiment van meer dan 900 borden van verschillende materialen, o.a. aluminium, RVS, plexiglas, gravoglas, leisteen, hardsteen, messing en hout. Of u nu een budget bordje zoekt of een exclusief exemplaar, Jouw Naambord heeft het bord dat u zoekt. En als we het niet hebben, dan maken we het.

Bestellen is heel eenvoudig:

Kies uw bord, plaats de bestelling onder voorbehoud en ontvang gratis en vrijblijvend een ontwerp van een professioneel ontwerper.
U heeft standaard de keuze uit minmaal 4 formaten van hetzelfde bord. Heeft u een naambord of huisnummerbordje nodig met afwijkende maten? Neem dan contact met ons op, we zijn gespecialiseerd in het maken van naamborden en kunnen alles zelf produceren.

De showroom is gevestigd in Schagen, Noord-Holland. Hier hangt een flinke selectie van borden ter bezichtiging. Zodat u het materiaal eerst "in het echt" kunt zien. Dit is tevens het studioadres. Wilt u graag eerst overleggen m.b.t. speciale wensen? Kom gerust langs of bel met 002 227013

Gratis ontwerp U ontvangt altijd eerst een gratis vrijblijvend ontwerp per email.
Betalen U betaalt pas nadat u het ontwerp dat u per email krijgt heeft goedgekeurd.
Gratis verzending Binnen Nederland is de verzending gratis, voor andere landen wordt een toeslag berekend op basis van PostNL tarieven.

Nieuw in de collectie

wit aluminium model 14
2018-08-12 13:08
wit aluminium keuze uit 2 formaten levertijd met UV coating 10-15 werkdagen
Vanaf € 44.95
Gratis verzending,
incl. bevestigingsmateriaal.
wit aluminium model "Roestlook"
2018-08-23 12:28
aluminium keuze uit 6 formaten levertijd met UV coating 10-15 werkdagen
Vanaf € 34.95
Gratis verzending,
incl. bevestigingsmateriaal.
wit aluminium model "Betonlook"
2018-08-22 18:41
wit aluminium keuze uit 6 formaten levertijd met UV coating 10-15 werkdagen
Vanaf € 34.95
Gratis verzending,
incl. bevestigingsmateriaal.

Ontwerp

Image

Uw naambord krijgt zijn specifieke uitstraling mede door het ontwerp. Bij diverse aanbieders kunt u zelf het ontwerp maken. Wij hebben er voor gekozen om het ontwerp voor u te maken. Zo zijn er geen beperkingen voor te gebruiken afbeeldingen en kleuren. Foto's kunnen vrijstaand gemaakt worden en U krijgt een professioneel ontwerp, gratis en vrijblijvend!

Naambordje van de week

Image

Elke week hebben wij één bord in de spotlight met 10% korting! Deze week: leisteen uithangbord 30 x 20 cm.

Studio

Image

De studio is gevestigd aan de Fok 9 in Schagen, gelegen op het bedrijventerrein Lagedijk. U bent van harte welkom om persoonlijk uw wensen te bespreken. De koffie staat klaar! U kunt natuurlijk ook altijd bellen: 0224 227013

Jouw naambord werkt samen met:
Image
Image
Image
keyboard_arrow_up