De 3 belangrijkste punten bij uw keuze voor een naambordje

1

Materiaal

Welk materiaal kan ik het beste kiezen voor het naambord bij mijn voordeur?

Bij de keuze voor het materiaal spelen een aantal factoren een belangrijke rol. Gaat u het bordje binnen of buiten ophangen?

Hangt het naambord rechtstreeks aan huis in de buitenlucht of onder een afdakje/portaal? Als het vol in de regen hangt is het beter om niet voor leisteen te kiezen. De tekst op leisteen wordt nl. slechter leesbaar als de leisteen nat is. Na opdrogen is dat probleem wel weer over. 

De (rvs look) aluprint, aluminium en plexiglas naambordjes worden geprint en zijn daarom zeer geschikt voor naambordjes met een afbeelding. De moderne UV inkten zijn tegenwoordig steeds beter bestand tegen verkleuring, maar alles verkleurd na verloop van tijd. Zeker wanneer een bordje vol in de zon hangt, zal het na een jaar of 5-6 gaan verkleuren. Dit kunt u dus alleen voorkomen door het niet in de volle zon te hangen. De wit aluminium borden worden alleen bij jouwnaambord.nl voorzien van een extra UV coating zodat het bord wel zeer lang mooi blijft.

2

Bevestiging

Hoe bevestig ik mijn naambordje?

De keuze van de bevestiging kan ook belangrijk zijn. Komt uw bord op een stenen muur, op een deur of een plaatwand te hangen? Bij de meeste bordjes wordt standaard een blinde bevestigingsset of set met afstandhouders meegeleverd. Als bij u een andere bevesting nodig is (omdat u bijvoorbeeld niet kunt/mag boren), dan kunnen wij in overleg een andere optie bieden of u adviseren voor de beste keuze. Neem hiervoor contact met ons op.

3

Huisnummer

Wel of geen huisnummer op mijn naambordje?

Een naambordje met huisnummer kan meestal niet meegenomen worden bij verhuizing (behalve als u op hetzelfde huisnummer gaat wonen). Een los huisnummer is dan een optie. Bij de door ons gebruikte technieken is het achteraf bijzetten van een naam niet mogelijk. Dit kan nl. alleen op borden met plakletters en die hebben wij niet in onze collectie.

Pas bekeken

Gratis verzending binnen Nederland
Bevestigingsmateriaal meegeleverd