Bedrijfsnaambord plexiglas met eigen logo

Plexiglas bedrijfsbord met uw eigen logo en tekst gedrukt in full colour. Deze borden hebben de beste prijs / kwaliteitsverhouding. Aan de achterkant van het doorzichtige plexiglas komt een spierwitte ondoorzichtige film. Hierop wordt eerst het ontwerp geprint. Daarna zit deze dus "opgesloten" tussen film en plaat. De plexiglas bedrijfsborden zijn daardoor zeer weerbestendig en kleurvast. U ontvangt altijd eerst een gratis ontwerp ter goedkeuring.

Gratis verzending binnen Nederland, voor landen binnen de EU gelden de PostNL tarieven.

Voordelen

  • Weerbestendig
  • Kleurvast
  • Luxe uitstraling

Nadelen

  • -
aluminium zijaanzicht
€ 54.95 (€ 45.41 excl. BTW) Bedrijfsnaambord plexiglas 30 x 15 cm
Geen voorraad
€ 54.95 (€ 45.41 excl. BTW) Bedrijfsnaambord plexiglas 15 x 30 cm
Geen voorraad

Plexiglas of Perspex zijn eigenlijk merknamen van polymethylmethacrylaat, een transparante thermoplastische kunststof. In de loop der tijd is plexiglas een soortnaam geworden. Het materiaal is zeer sterk, hoog lichtdoorlatend en zeer weerbestendig.

De plexiglas borden worden bij ons niet rechtstreeks bedrukt maar aan de achterzijde voorzien van een ondoorzichtige witte film die full color bedrukt wordt. Omdat de bedrukking tussen de kunststof film en het plexiglas wordt "opgesloten" wordt de bedrukking ook niet aan de buitenlucht blootgesteld en zal daardoor heel lang zijn originele kwaliteit behouden.

De plexiglas naamborden zijn daarom zeer geschikt als bedrijfsnaambord aan de gevel naast de ingang. Natuurlijk zijn deze borden ook uitermate geschikt om het gehele bedrijf een luxe uitstraling te geven door ze te gebruiken voor kantoren, toiletgroepen of baliebordjes.

De plexiglas naambordjes zijn in 9 standaard formaten verkrijgbaar en worden geleverd met RVS afstandhouders/sierdoppen. Er is ook een budgetversie leverbaar met een blinde bevestiging. Uiteraard is het ook mogelijk om afwijkende formaten te leveren.

Basis de luxe plexiglas naambordjes

De basis de luxe naambordjes zijn volledig transparant, waarbij de tekst of logo (mits het logo als eps of ai bestand wordt aangeleverd in 1 kleur) in het plexiglas worden gefreesd en daarna met kleur ingelakt.

Gratis verzending binnen Nederland
Bevestigingsmateriaal meegeleverd
Gratis ontwerp bedrijfsbord U ontvangt altijd eerst een gratis vrijblijvend ontwerp van uw bedrijfsbord per email.
Eerst een ontwerp, dan pas betalen U betaalt pas nadat u het ontwerp dat u per email krijgt heeft goedgekeurd.
Gratis verzending Binnen Nederland is de verzending gratis, voor andere landen wordt een toeslag berekend op basis van PostNL tarieven.