5 tips bij uw keuze voor een naambordje

5 tips bij het kiezen van uw naambordje voordeur

1

Materiaal

Maak een bewuste keuze m.b.t. het materiaal van uw naambord. Hangt het naambord rechtstreeks aan huis in de buitenlucht of onder een afdakje/portaal? Als het vol in de zon of regen hangt is het beter om niet voor hout of leisteen te kiezen. Houten naamborden gaan "werken" in de volle zon en kunnen daardoor gaan scheuren. De tekst op leisteen wordt nl. slechter leesbaar als leisteen nat is. Na opdrogen is dat probleem wel weer over. U kunt ook uw naambordje afstemmen op de kleur van de muur waarop uw bordje komt te hangen. Een aantal materialen kan in elke gewenste kleur bedrukt worden, dus u kunt het naambordje of huisnummer afstemmen op gebruikte kleuren aan uw huis of bedrijfspand.
2

Onderhoud

Sommige materialen vergen onderhoud. Daar kunt u rekening mee houden bij het kiezen van uw naambordje. Als u een onderhoudsvrij bordje wilt kunt u het beste voor een bedrukt bordje kiezen. Hier vindt u informatie en tips over onderhoud van de diverse materialen

3

Bevestiging

De keuze van de bevestiging voor uw naambordje kan ook belangrijk zijn. Komt uw bord op een stenen muur, op een deur of een plaatwand te hangen? Bij de meeste bordjes wordt standaard een blinde bevestigingsset of set met afstandhouders meegeleverd. Als bij u een andere bevesting nodig is (omdat u bijvoorbeeld niet kunt/mag boren), dan kunnen wij in overleg een andere optie bieden of u adviseren voor de beste keuze. Neem hiervoor contact met ons op.
4

Huisnummer erbij?

Vraag u af: wel of geen huisnummer erbij op uw naambordje? Een naambordje met huisnummer kan meestal niet meegenomen worden bij verhuizing (behalve als u op hetzelfde huisnummer gaat wonen). Een los huisnummer is dan een optie. Bij de door ons gebruikte technieken is het achteraf bijzetten van een naam niet mogelijk. Dit is alleen mogelijk op borden met plakletters, maar deze hebben wij niet in de collectie.
5

Foto of afbeelding op naambordje

Als u een naambordje met een afbeelding of foto wilt kunt u het beste kiezen voor (rvs look) aluprint, aluminium of plexiglas naambordjes. Deze worden geprint en zijn daarom zeer geschikt voor naambordjes in full color. De moderne UV inkten zijn tegenwoordig steeds beter bestand tegen verkleuring, maar alles verkleurd na verloop van tijd. Zeker wanneer een bordje vol in de zon hangt, zal het na een jaar of 5-6 gaan verkleuren. Dit kunt u alleen voorkomen door het niet in de volle zon te hangen. De wit aluminium borden worden exclusief bij jouwnaambord.nl voorzien van een extra UV coating zodat dit bord wel zeer lang mooi blijft.

Pas bekeken

Gratis verzending binnen Nederland
Bevestigingsmateriaal meegeleverd