Jouw Naambord gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en bestellen makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

100% van onze klanten beveelt ons aan met een 9.0 als cijfer op basis van 1439 reviews.

Naambordje voordeur: Easy Switch, plexiglas met magneet systeem.

Prijs: vanaf € 14,50

BESTEL BORD
background easy switch 500easy switch

Deur en wandbord voor binnengebruik, met een achterplaat van 8 mm geschuimd pvc en een voorplaat van 4 mm dik plexiglas. Hierdoor krijgt deze houder een zeer luxe robuuste uitstraling.
De achterplaat wordt op de muur geschroefd met twee (meegeleverde) schroeven. Of met een plakstrip op deur/raam. De inlay is snel verwisselbaar door een uniek in eigen huis ontwikkeld magneetsysteem. De tekst kunt u eenvoudig zelf op papier printen en achter de transparante magneetplaat klemmen of u kunt een bedrukte voorplaat bestellen. Afmeting 20 x 10 cm, 21 x 14,8 cm of 30 x 20 cm. Zeer geschikt voor flexibele werkplekken, kantoorruimten, medische centra, gezamelijke bedrijfsruimten met wisselend gebruik van spreekkamers/kantoren. Ook zeer geschikt als prijskaarthouder of etalagedisplay.

Levertijd: 1-2 werkdagen.
Grotere aantallen in overleg.
Gratis verzending.
7 Formaten:

10.5 x 14.8 cm
14.8 x 10.5 cm
20 x 10 cm
14.8 x 21 cm
21 x 14.8 cm
20 x 30 cm
30 x 20 cm
MEER INFORMATIE Stel een vraag
Gratis ontwerp U ontvangt altijd eerst een gratis vrijblijvend ontwerp per email.
Betalen U betaalt pas nadat u het ontwerp dat u per email krijgt heeft goedgekeurd.
Gratis verzending Binnen Nederland is de verzending gratis, voor andere landen wordt een toeslag berekend op basis van PostNL tarieven.
keyboard_arrow_up