van 10 De waardering van is gebaseerd op reviews bij Kiyoh.

[yjsgfa name="fa fa-university"] Bent u op zoek naar een mooi en betaalbaar bedrijfsnaambord?

Jouw Naambord levert naamborden aan winkels, bedrijven, zelfstandige boeroepsgroepen en zzp'ers. Een bord met uw logo, een (route)pijl of bedrijfsnaam, een reclamebord of de openingstijden van uw winkel of bedrijf. U hebt de keuze uit diverse verschillende materialen, allemaal met hun eigen uitstraling en eigenschappen.

Ook voor grote aantallen bent u bij Jouw Naambord aan het goede adres. Vraag vrijblijvend een prijsopgaaf.


[yjsgfa name="fa fa-edit"] Gratis ontwerp.

U ontvangt vrijblijvend een gratis ontwerp en u krijgt dit altijd eerst als jpg voorbeeld per email toegestuurd ter goedkeuring. Pas na uw goedkeuring op het gemaakt ontwerp gaat het bord in productie.


[yjsgfa name="fa fa-file-image-o"] Aanleveren logo.

Voor het mooiste resultaat kunt u uw logo het beste aanleveren in een drukwerkgeschikt formaat, zoals EPS, AI of PDF formaat.


[yjsgfa name="fa fa-scissors"] U hebt geen eigen logo of alleen een lage resolutie versie van uw website.

Indien u niet beschikt over een eigen logo in hoge resolutie dan kunt u het logo laten hertekenen voor een standaard tarief van € 25.- (bij een complex logo kunnen deze kosten hoger zijn, u krijgt dan eerst een prijsopgave).


[yjsgfa name="fa fa-comments-o"] U hebt een aantal wensen m.b.t. de opdruk en/of het formaat van het naambord.

Dat is geen probleem. Omdat het geen standaard borden zijn, maar er voor u persoonlijk een ontwerp wordt gemaakt, is alles mogelijk. U geeft gewoon aan wat uw wensen zijn. Wilt u een afwijkend formaat of een formaat groter dan de standaard formaten? Kies in de shop het formaat dat het dichtst bij het door u gewenste formaat komt (beide formaten naar boven afgerond) en geef uw formaat op onder "opmerkingen". U kunt ook even contact opnemen via het contactformulier. Het maximum formaat dat Jouw Naambord kan leveren is 200 x 100 cm.

Gratis ontwerp U ontvangt altijd eerst een gratis vrijblijvend ontwerp per email.
Betalen U betaalt pas nadat u het ontwerp dat u per email krijgt heeft goedgekeurd.
Gratis verzending Binnen Nederland is de verzending gratis, voor andere landen wordt een toeslag berekend op basis van PostNL tarieven.
Jouw naambord werkt samen met:
Image
Image
Image

Jouw Naambord voor al uw bedrijfsnaamborden en naambordjes voordeur. Net even anders.

  • de Fok 9 | 1742 PC Schagen
  • 0224 227013

Like ons op Facebook

keyboard_arrow_up