1602 reviews op Kiyoh
Webshop keurmerk

Projecten en grotere oplages

Ook voor uw project hebben wij alle mogelijkheden. Bijvoorbeeld een hoge oplage bordjes voor een branchevereniging, keurmerk of lidmaatschap. Dit kan uitgevoerd worden in alle materialen. Of de routeborden voor uw bedrijf of organisatie. Wij bespreken graag uw wensen en kijken daarbij samen met u wat het beste past qua uitstraling en duurzaamheid.

Of het nu gaat om 1 groot bord of 1000 kleine bordjes, we zoeken voor alles een oplossing.

Onlangs gerealiseerde projecten

rvs entreeplaat met geïntegreerde brievenbusklep

Voor deze klant hebben we een rvs plaat gemaakt met een gefreesde tekst en logo, zwart ingelakt. I.v.m. een bestaande brievenbus in de muur hebben we een rvs brievnbusklep in de plaat geïntegreerd.

vraag offerte aan

organisatiebordjes verblijfsaccommodaties

Voor deze klant hebben we een merkbord gemaakt voor alle deelnemers van een verblijfsorganisatie op een materiaal passend bij de uitstraling van het bedrijf. In dit geval een houten boomschors bordje.

vraag offerte aan

Trespa plaat voor houten frame, dubbelzijdig bedrukt

Voor deze klant hebben we eerst een ontwerp gemaakt en en dit daarna tweezijdig bedrukt op een trespa bord. Het houten frame is door de klant zelf geplaatst.

vraag offerte aan

branche bordje plexiglas

Voor meerdere klanten hebben wij branche en ledenbordjes gemaakt in middelgrote en grote aantallen. Of u nu 10 of 1000 bordjes nodig hebt, wij maken graag een passend voorstel voor u. U kunt altijd eerst een vrijblijvend digitaal voorbeeld aanvragen.

vraag offerte aan

bebording bungalowpark

Voor deze organisatie hebben we alle bebording op het terrein vervangen. Er is in overleg een compleet ontwerpvoorstel gemaakt en uitgevoerd.

vraag offerte aan

Indien u vragen hebt over bestellingen, kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op: 0224 227013 of stuur een email naar: . Of gebruik onze livechat.

keyboard_arrow_up

Jouw Naambord gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en bestellen makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.